Neurexan® verlicht nerveuze onrusttoestanden en slaapstoornissen

Veelgestelde vragen

1.    Waarvoor kan ik Neurexan® nemen?

Als u gespannen bent, last hebt van nerveuze onrust tijdens de dag, en daardoor slaapstoornissen hebt tijdens de nacht, is Neurexan® geschikt. Neurexan® helpt u deze vicieuze cirkel te doorbreken. Neurexan® verlicht nerveuze onrusttoestanden en slaapproblemen.

 

2.    Werkt Neurexan® bij momenten die nerveuze onrust veroorzaken?

Neurexan® helpt bij nerveuze onrusttoestanden en slaapstoornissen. Het homeopathisch geneesmiddel op basis van meerdere actieve bestanddelen is geschikt om de nerveuze onrust en slaapproblemen te verlichten die veroorzaakt worden door onder andere: een drukke agenda, prestatiedruk, examens, dagelijkse frustraties, persoonlijke zorgen of angsten.

 

3.    Maakt Neurexan® slaperig overdag?

Er zijn geen bijwerkingen, zoals slaperigheid of futloosheid, van Neurexan® bekend.

 

4.    Mag ik Neurexan® gebruiken als ik zwanger ben?

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Er zijn van Neurexan® geen gegevens beschikbaar over het effect op de vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding. Er wordt geen invloed op de vruchtbaarheid, zwangerschap of borstvoeding verwacht. Voor zover bekend kan Neurexan® gedurende de zwangerschap en de periode van borstvoeding in de aanbevolen dosering worden gebruikt.

 

5.    Mag ik na het nemen van Neurexan® nog rijden of machines bedienen?

Er zijn geen gegevens gekend die erop wijzen dat Neurexan® invloed heeft op de rijvaardigheid of het vermogen om machines te bedienen.

 

6.    Hoe moet ik Neurexan® gebruiken?

De standaarddosering van Neurexan® voor volwassenen is 1 tablet 3 keer per dag innemen. Het is aangeraden om de tabletten even in de mond te houden alvorens ze door te slikken. Voor kinderen of voor de acute dosering kunt u de uitgebreide dosering terugvinden onder de tab “Hoe Neurexan® gebruiken”.

 

7.    Heb ik een voorschrift nodig voor Neurexan®?

Neen, u kunt Neurexan® bij uw apotheker verkrijgen zonder voorschrift. Weet wel dat Neurexan® met een voorschrift gedeeltelijk wordt terugbetaald door sommige mutualiteiten via een BVAC-attest. Neem contact op met uw mutualiteit om te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt.

 

Homeopathisch geneesmiddel.
Vraag raad aan uw arts of apotheker.
Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies.
Lees aandachtig de bijsluiter.